De Exact Cloud Award is de jaarlijkse verkiezing voor administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De uitreiking vond dit jaar voor de vijfde keer plaats. Driehonderd kantoren waren genomineerd en ruim vierduizend mensen hebben hun stem uitgebracht.

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie stem! Hierdoor mochten wij door naar de volgende ronde en hebben wij onszelf mogen presenteren aan de vakjury. Na de overtuigende pitch van Koen zijn wij op 15 november, tijdens Exact Live in de Jaarbeurs Utrecht, uitgeroepen tot Exact Cloud Accountant van het jaar!

De reactie van de vakjury:

“Tijdens de finale voor de jury toonde het kantoor uit Vught het beste aan zeer innovatief met de klant samen te werken. De Jong zet technologie in om de klant beter te bedienen en de interne processen nog beter te beheersen. Zo krijgen klanten en de eigen medewerkers – gevraagd en ongevraagd – relevante signaleringen. De zes klantbeloften zijn helder en gelden voor iedere klant. De Jong gebruikt actief het netwerk, het creëert zelfs een community. De Jong Accountants en Adviseurs mag zich daarom Exact Cloud Accountant van het jaar noemen.”

We zijn ontzettend trots op deze prestigieuze titel en zullen blijven innoveren en nauw met onze klanten samenwerken, om zo tot de beste oplossingen te komen.