ACCOUNTANCY

WIJ HELPEN JE BETER PRESTEREN

Een accountant die je helpt beter te presteren. Eentje die vanuit actuele cijfers met je meedenkt, vooruitkijkt en je op persoonlijke én innovatieve wijze ondersteunt bij het behalen van je doelen. Dat is precies wat je van ons mag verwachten.

FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Wil jij ondernemen zonder zorgen? Breng dan jouw administratie op orde! Een goede boekhouding geeft rust en zorgt dat je betere beslissingen voor je onderneming kunt nemen. Wil je je financiële administratieve liever uitbesteden? Dan helpen we je hier graag bij. Bij alles wat we doen staat het succes van jou als onze klant voorop.

TUSSENTIJDSE CIJFERS EN REALTIME DASHBOARDS

Wil je overal en altijd inzicht in je actuele bedrijfsresultaten? Ontdek dan ons online realtime dashboard met overzichtelijk gepresenteerd je tussentijdse cijfers, belangrijke KPI’s en prognoses. Dankzij deze informatie weet jij precies hoe je je onderneming moet sturen en aan welke knoppen je moet draaien voor betere resultaten.

SAMENSTELLEN JAARREKENING

Binnen 6 weken na afloop van het boekjaar heb je bij ons je jaarcijfers binnen. Tegen een vaste prijs per jaar. De jaarrekening geeft je niet alleen inzicht in je financiële resultaten over het afgelopen boekjaar, maar biedt ook waardevolle informatie voor zakelijke beslissingen in de toekomst.

PRE-AUDIT

Een jaarrekeningcontrole vergt een goede voorbereiding. In de pre-audit nemen wij de verantwoordelijkheid op ons om alle gevraagde documenten goed aan te leveren. Denk aan: procesbeschrijvingen, tussentijdse cijfers en de jaarrekening. Zodra je gehele financiële administratie ‘controle gereed’ is, kan de wettelijke controle door de externe accountant plaatsvinden.

WIJ DENKEN MEE

Wij werken voor grote en kleine makers. In binnen- en buitenland. Zij hebben allemaal één ding gemeen: ze hebben een accountant die altijd actief meedenkt. Wij spreken een heldere taal, hanteren vaste prijzen en zijn resultaatgericht. Dat levert jou boven de streep een prettige sparringpartner op en onder de streep een beter resultaat. Groei jij mee met ons?

Wat onze klanten zeggen

 • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

  Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
 • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

  TSK
 • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

  LOUTER

MEER WETEN?

 • Als je de naam van je contactpersoon weet
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VRAGEN?

+31 73 656 25 81