ACCOUNTANCY

JAARCIJFERS

U ontvangt uw jaarcijfers binnen 6 weken na afloop van het boekjaar

VASTE PRIJZEN

Wij werken met vaste prijzen. Dus u ontvangt geen rekening voor elk telefoontje

REALTIME DASHBOARD

Overal en altijd uw actuele cijfers en stuurinformatie bij de hand

TOEKOMSTGERICHT

Wij kijken met u mee vooruit. Met 4 adviesgesprekken per jaar

WIJ DENKEN MEE

U zoekt een accountant die met u meedenkt en u ondersteunt bij het bereiken van uw doelen? Dan helpen wij u graag.

Toekomstgericht

De Jong Accountants en Adviseurs helpt ondernemers beter presteren. U krijgt bij ons een accountant, persoonlijk adviseur én sparringpartner ineen. We geven inzicht en ondersteuning op financieel en fiscaal gebied. Als betrokken en toekomstgerichte partner denken we altijd met u mee. U kunt rekenen op gevraagd en ongevraagd advies.

Jaarcijfers

We zorgen niet alleen voor een gedegen administratie en het opstellen van tussentijdse rapportages. Ook ontvangt u binnen 6 weken na het sluiten van het boekjaar uw jaarcijfers. Voor uw financiële en fiscale vragen kunt u direct bij onze specialisten terecht.

Online dashboard

Wilt u realtime inzicht in uw prestaties? Dat kan. Dankzij ons online dashboard heeft u waar en wanneer u maar wilt alle actuele cijfers op een rij. Tegen een vooraf afgesproken prijs.

Vaste prijzen

U kunt rekenen op minimaal vier adviesgesprekken per jaar. Samen zorgen we ervoor dat uw bedrijf gaat groeien. En dat u kunt ondernemen met de voeten op tafel.

Wat onze klanten zeggen

  • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

    Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
  • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

    TSK
  • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

    LOUTER

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81