BELASTINGADVIES

Heb je fiscale vragen, een verschil van inzicht met de Belastingdienst of wil je gewoon minder belasting betalen? Dan staan onze fiscalisten je graag bij met belastingadvies en gerichte oplossingen.

Profiteer van onze diensten waarmee we de meeste optimale fiscale situatie voor jou als ondernemer creëren. In het complexe gebied van fiscaliteit en juridische vraagstukken zijn wij altijd op zoek naar het juiste, fiscaal meest vriendelijke en begrijpelijke belastingadvies dat past bij jou en jouw onderneming.

Fiscale professionals

Wij zijn echte generalisten, thuis in de verschillende belastingwetgevingen

Pro-actief

We denken mee én vooruit

Creatief

Er is altijd een manier

Betrouwbaar

Altijd up-to-date

EXPERTISES

Onze fiscalisten werken onder het label Fiscuraat. Zij hebben alle kennis in huis over: fiscale ondernemingsstrategie, goede afstemming en overleg met de belastingdienst, estate planning, pensioenen en specialismen, zoals: topsport en fiscaliteit.

Met welke vraag je ook aanklopt, we nemen je totale vermogen zowel zakelijk, als privé mee in ons antwoord. Dat doen we snel en uitvoering. Maar vooral betrokken en persoonlijk.

Fiscuraat is een zusterbedrijf van De Jong Accountants en Adviseurs uit Vught, de toekomstgerichte accountant.

fisc-logo2x

FISCURAAT – Belastingzaken optimaal regelen

MEER WETEN?

 • Als je de naam van je contactpersoon weet
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

VRAGEN?

+31 73 656 25 81

Wat onze klanten zeggen

 • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

  Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
 • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

  TSK
 • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

  LOUTER
 • “De adviseurs van De Jong Accountants en Adviseurs hebben mij bijgestaan in de diverse fases van mijn ondernemersbestaan en met succes! Doordat ik veel reis is het voor mij van groot belang dat ik een vaste en betrouwbare adviseur heb die mijn belangen behartigt. Deze adviseur heb ik in De Jong Accountants en Adviseurs gevonden.”

  Franck Evers DBE BV, Heineken’s Global Draught Master