BELASTINGADVIES

Fiscale professionals

We zijn echte generalisten

Pro-actief

We denken vooruit

Creatief

Er is altijd een manier

Betrouwbaar

Altijd up-to-date

Fiscale vragen of problemen?

U hebt fiscale vragen, problemen met de Belastingdienst of wilt gewoon minder belasting betalen? Wij kunnen u bijstaan met belastingadvies en gerichte oplossingen.

Fiscale professionals

Dankzij onze fiscale professionals is de belasting voor u geen belasting meer. We nemen uw vraagstukken uit handen en zorgen dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Pro-actief

Onze fiscalisten zijn vanzelfsprekend op de hoogte van fiscale wetswijzigingen en de laatste jurisprudentie. Zodra zaken voor u privé of als ondernemer van belang zijn, zullen wij u hierover actief informeren.

Meedenkend

Onze belastingadviseurs benaderen de fiscaliteit met een brede blik. Ze denken met u mee en zoeken altijd naar het juiste, fiscaal meest vriendelijke belastingadvies dat bij u en uw onderneming past.

Betrouwbaar

Of u nu advies wilt over btw, subsidies, estate planning of fiscale consequenties van vastgoedtransacties. Onze fiscale professionals staan u bij met betrouwbaar advies.

Wat onze klanten zeggen

  • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

    Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
  • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

    TSK
  • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

    LOUTER

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81