FINANCIERING

DE JUISTE FINANCIERING VOOR JOUW INVESTERING

Wil je groeien met je onderneming? Of heb je investeringsplannen? Dan zul je voldoende kapitaal moeten hebben. Vind je het lastig om aan investeringskapitaal te komen? Dan helpen we je graag.

Investeringsvraagstuk

Of je nu een nieuw pand wilt kopen, je bedrijf wil uitbreiden met een productielijn of extra voorraad. Je investeringsvraagstuk zal bekostigd moeten worden. De tijd dat je eenvoudig bij je bank kon aankloppen voor een lening of krediet is voorbij. Gelukkig zijn er alternatieve financieringsvormen. Wij helpen je graag deze succesvol aan te boren.

Alternatieve financiering

Onze financieringsspecialisten hebben niet alleen een groot netwerk, maar ook ruime ervaring met alternatieve financiering. Denk bijvoorbeeld aan leasemaatschappijen of crowd funds. De mogelijkheden zijn divers.

De perfecte aanvraag

We weten niet alleen financiers te vinden. We toetsen ook de haalbaarheid van jouw ambities. We zorgen dat je financieringsaanvraag klopt met de benodigde cijfers. We brengen de risico’s van de investering in beeld én zorgen dat je aanvraag op de juiste plek terecht komt. Onze financieringsspecialisten staan je zo bij van begin tot eind.

Haalbaarheid testen

Wil je direct kijken of jouw investeringsplan een kans van slagen heeft? Stuur je verzoek naar mrebbens@dejongacc.nl.

Wat onze klanten zeggen

  • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

    Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
  • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

    TSK
  • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

    LOUTER

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81