LOONADMINISTRATIE
& HR DIENSTEN

ONLINE DASHBOARD

MAXIMALE ONTZORGING

JURIDISCHE ONDERSTEUNING

ALTIJD UP-TO-DATE

BIJSTAAN EN ADVISEREN

Uw bedrijfsresultaat hangt voor een belangrijk deel af van uw werknemers. Zij bepalen uw succes. Soms is extra ondersteuning en expertise nodig om een werkomgeving te creëren waarin uw medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn. Laat dat nou onze kracht zijn.

Online dashboard

Wij werken met een online dashboard waarin alle geboekte documenten en boekhoudtools, zoals online factureren, CRM, financieel overzicht en archief met elkaar zijn verbonden. Zo heeft u in één oogopslag alle managementinformatie van uw personeel- en salarisadministratie in beeld.

Maximale ontzorging

Loonadministratie is precisiewerk. Als u op tijd en foutloos alle cao-afspraken en wetgeving wilt verwerken op loonstroken, kunnen wij u bijstaan. We staan garant voor maximale ontzorging.

Juridische ondersteuning

Een vlekkeloze loonadministratie vraagt om een tijdige betaling en een correcte afhandeling met de fiscus, het UWV en de pensioenfondsen. Wij zijn er ook voor juridische ondersteuning van ondernemers.

Altijd up-to-date

Veel ondernemers besteden hun loon- en personeelsadministratie aan ons uit. Zij houden daardoor tijd over voor andere belangrijke zaken. Ze weten bovendien zeker dat hun HR-diensten altijd up-to-date zijn.

Wat onze klanten zeggen

  • “De Jong Accountants en Adviseurs doet meer dan het samenstellen van ons jaarwerk. Samen met De Jong hebben wij ons dashboard volledig op maat gemaakt. De financiële én operationele informatie waarop wij onze sterk groeiende onderneming sturen is nu samengebracht in één overzichtelijk real-time systeem. Dat, in combinatie met de snelle en kundige dienstverlening, helpt mij het overzicht te bewaren en op tijd te anticiperen.”

    Peter van der Reijden CFO Traintool, Utrecht
  • “Wij waren al enige jaren op zoek naar een persoonlijk full-service accountantskantoor en we hebben dit uiteindelijk bij De Jong accountants gevonden. De Jong is voor ons een echte partner geworden waarmee we gezamenlijk tot oplossingen kunnen komen en hun persoonlijke aanpak zorgt voor een zeer prettige en professionele samenwerking. Onze accountmanager is een belangrijk aanspreekpunt voor al onze vragen waardoor wij zeer efficiënt en doelgericht onze financiële administratie kunnen inrichten.”

    TSK
  • “De Jong staat voor mij gelijk aan een team van betrokken professionals die begrijpen waar je als ondernemer tegenaan loopt en die niet bang zijn om kritische vragen te stellen. Daarmee gaan ze veel verder dan alleen maar het opstellen van cijfers.”

    LOUTER

MEER WETEN?

VRAGEN?

+31 73 656 25 81