Dat is onze belofte! Want aan oud nieuws heb je niks: cijfers moeten actueel zijn. Daarom leveren wij op 9 februari 2018 alle jaarrekeningen over 2017 bij onze klanten op. Niet alleen omdat ze dan nog actueel zijn, maar vooral omdat wij graag vooruitkijken.

Dat wij dit doen is uniek en we horen dan ook vaak de reactie dat dit onmogelijk is. Maar we hebben, door efficiënt en anders te werken, bewezen dat het wel kan. Juist door deze snelle oplevering, kunnen we daarna nog beter en sneller inspelen op de actualiteit. We leveren na 9 februari dan ook elke maand, week of dag actuele cijfers, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. Dit doen we door middel van een gratis dashboard, waarop jij als ondernemer kan ondernemen op basis van actuele cijfers. Dat onderneemt een stuk effectiever en geeft rust. Wij noemen dit: voorsprong door actualiteit.

Zoals in ons bericht in een vorige nieuwsbrief besproken werd, is de deponeringstermijn sinds 2016 verkort naar 12 maanden. Maar natuurlijk ben je liever nog veel eerder klaar, zodat je je met de actuele cijfers van je bedrijf bezig kunt houden en tijdig kunt aansturen en bijsturen. Ondernemers willen dat accountants meedenken over de toekomst, brainstormen over mogelijke kansen en minder lang stilstaan bij het verleden, zeker als die al maanden achter ze ligt. Daarom vinden wij het zo belangrijk om deze ondernemers al in februari een actueel overzicht te kunnen geven.

“Met deze veranderende trend in de markt ben ik gaan nadenken over hoe ik ondernemers kan bijstaan in hun visie. Als je klanten dagelijks wilt bijstaan, moet je daar tijd voor hebben en moet je beschikken over actuele cijfers. Uiteindelijk heeft dat ertoe geleid dat we onze manier van werken omgegooid hebben”, aldus Koen de Jong, eigenaar van De Jong Accountants en Adviseurs. Dat dit leidt tot flink wat slaaptekort en wallen onder zijn ogen neemt hij graag voor lief: “Nee dat valt wel mee!” lacht hij. “Maar mijn team levert wel een topprestatie de laatste maanden!”.

Wil jij ook al op 9 februari je jaarrekening binnen hebben? Klik dan hier om contact met ons op te nemen, dan kijken we samen naar wat we voor jou kunnen betekenen.