Nog minder dan 2 weken en dan hebben onze klanten hun jaarverslag binnen. Een spannende tijd voor De Jong Accountants en Adviseurs, want dat betekent dat we allemaal even een tandje bij moeten zetten om de jaarcijfers op tijd aan onze klanten op te leveren. Maar we hebben er alle vertouwen in dat dat gaat lukken!

We krijgen vaak te horen dat dat een onmogelijke belofte is, maar wij hebben voorgaande jaren bewezen dat het wel degelijk kan. Door onze manier van werken anders in te richten, hebben we nu een effectieve methode gevonden om onze klanten zo goed en snel mogelijk te kunnen informeren. Dat is immers een van de 6 beloften van De Jong Accountants en Adviseurs: binnen 6 weken na het afloop van het boekjaar heeft de klant de jaarrekening in huis.

Door deze snelle oplevering weet je waar je aan toe bent en kan er beter worden ingespeeld op de actualiteit. Maar ook na 9-2 voorzien wij onze klanten realtime van de laatste informatie. Wij zijn namelijk van mening dat cijfers actueel moeten zijn; anders hebben ze geen betekenis. Wij willen ondernemers de kans geven om zich met het nu bezig te houden, in plaats van met zaken die in het verleden liggen. Door altijd een actueel inzicht te geven, krijgen ondernemers de kans om vanuit rust te ondernemen en effectiever te werken.

Naast onze belofte om binnen 6 weken na de afloop van het boekjaar de jaarrekening aan te leveren, hebben wij nog 5 zekerheden die wij onze klanten bieden. Allemaal vanuit de gedachte dat actualiteit, service en innovatie voorop staan. De wijze waarop wij onze dienstverlening hebben ingericht, maakt deze beloften mogelijk:

Onze 6 beloften:

  1. Vaste prijzen, ook voor adviesopdrachten
  2. Binnen 6 weken na afloop boekjaar jaarrekening in huis
  3. Online maatwerk dashboard
  4. 4 x per jaar aan tafel met een zakelijke agenda
  5. Actieve signalering
  6. Gratis helpdesk

Wil je meer weten over onze innovatieve werkwijze en onze 6 beloften? Klik hier om contact met ons op te nemen.